Ο πρώτος τίτλος...

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και όσο αν το Σούπερ Καπ αφορά έναν... "ανοιχτό λογαριασμό" της προηγούμενης χρονιάς, δεν παύει να δείχνει τα πρώτα δείγματα για την αγωνιστική σεζόν που έρχεται.

Ο αγώνας είχε μια αίσθηση από Champions League. Πάντα είναι ένα σημαντικό ντέρμπι αλλά έβλεπες αυτή τη φορά πόσα συναισθήματα έκρυβε μέσα του... Μαζί και οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ που ήρθαν στο γήπεδο σαν να ήθελαν να πάρουν κάτι που τους έλειπε, κάτι που άφησαν μισό, να θυμηθούν, να ξαναζήσουν εκείνες τις έντονες στιγμές...

Αυτή τη φορά βέβαια με τη χαρά της νίκης με 4-2 επί της Μπάγερν και φυσικά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό, ήταν και η ικανοποίηση από την εικόνα της ομάδας που έδειξε πανέτοιμη αλλά και φυσικά από το θέαμα ενός πραγματικά εξαιρετικού αγώνα, με πολλά γκολ και εξαιρετική εμφάνιση και από τις δύο ομάδες.

Το πρώτο κύπελλο στα αποδυτήρια της Ντόρτμουντ, οι πρώτοι πανηγυρισμοί, η χαρά των φιλάθλων, η τόνωση όλων για τη σκληρή δουλειά που γίνεται, είναι η καλύτερη εγγύηση για τη χρονιά που έρχεται.